Νέα

16 03 2020

Μένουμε σπίτι!

Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Στο πλαίσιο προστασίας των συνεργατών μας από την νοσο COVID – 19 και νοιώθοντας  την υποχρέωση να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αλλά και των εγχώριων Δημόσιων Φορέων, έχουμε προβεί στα παρακάτω προληπτικά μέτρα:

  • Αποφεύγουμε την είσοδο στην εταιρεία σε όλους τους συναλλασσόμενους.νους.
  • Οι συναλλαγές και οι συναντήσεις έχουν αντικατασταθεί με πιο ευέλικτες μορφές επικοινωνίας, όπως τηλεφωνικές συνομιλίες και  επικοινωνία μέσω skype.  
  • Οι εργαζόμενοι έχουν λάβει σαφείς οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, σε περίπτωση που νιώσουν αδιαθεσία ή “ύποπτα” συμπτώματα (Τηλέφωνο επικοινωνίας ΕΟΔΥ και επικοινωνία με την εταιρεία), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και κατ’ επέκταση των συνεργατών μας.
  •  Τα παραπάνω ισχύουν μέχρι νεωτέρας και προφανώς θα αναθεωρούνται και θα αναπροσαρμόζονται στις ανάγκες που  θα προκύπτουν.  

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, ελπίζοντας ότι σε αυτή την ιδιάζουσα κατάσταση που βιώνουμε, λειτουργούμε με υπευθυνότητα, προκειμένου να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό και με τις μικρότερες απώλειες, στην καθημερινότητα μας.
 
Επιμένουμε στη διάδοση του μηνύματος
:
Μένουμε-Σπίτι.jpg

19 12 2019

Ανακύκλωση μαγειρικού λαδιού

Το τηγανισµένο λάδι µπορεί να αποτελέσει «πρώτη ύλη» για ανακύκλωση. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σηµαντικό, καθώς η ανεξέλεγκτη απόρριψη των μαγειρικών λαδιών δηµιουργεί τεράστια προβλήµατα στο περιβάλλον.

 

19 12 2019

Η σημασία της ανακύκλωσης

Ανακύκλωση είναι η διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιούμε εν μέρει ή ολικά οτιδήποτε αποτελεί άμεσα ή έμμεσα αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας.

 

19 12 2019

Tα χρησιμοποιημένα μαγειρικά λάδια αποβάλλονται

οριστικά από τη διατροφική αλυσίδα, δηλαδή αποφεύγεται η επαναχρησιμοποίηση τους μετά από παράνομη επεξεργασία ως βρώσιμα (κάτι που ρητά απαγορεύεται από τη σχετική νομοθεσία) αλλά και η έμμεση εισαγωγή τους στη διατροφική αλυσίδα μέσω ζωοτροφών (που επίσης απαγορεύεται)

Επιλύονται τα μεγάλα προβλήματα που ως υγρά απόβλητα, τα λάδια αυτά, δημιουργούν όταν καταλήγουν στο αποχετευτικό δίκτυο