Νέα

09 08 2021

Stay safe, go digital

04 06 2020

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η 5 Ιουνίου. Είναι η κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Φέτος είναι αφιερωμένη στη Βιοποικιλότητα. Ας ενημερωθούμε! και ενδιαφέρον έχει και αξίζει τον κόπο.

Μη ξεχνάμε: ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης

16 03 2020

Μένουμε σπίτι!

Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Στο πλαίσιο προστασίας των συνεργατών μας από την νοσο COVID – 19 και νοιώθοντας  την υποχρέωση να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αλλά και των εγχώριων Δημόσιων Φορέων, έχουμε προβεί στα παρακάτω προληπτικά μέτρα:

  • Αποφεύγουμε την είσοδο στην εταιρεία σε όλους τους συναλλασσόμενους.νους.
  • Οι συναλλαγές και οι συναντήσεις έχουν αντικατασταθεί με πιο ευέλικτες μορφές επικοινωνίας, όπως τηλεφωνικές συνομιλίες και  επικοινωνία μέσω skype.  
  • Οι εργαζόμενοι έχουν λάβει σαφείς οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, σε περίπτωση που νιώσουν αδιαθεσία ή “ύποπτα” συμπτώματα (Τηλέφωνο επικοινωνίας ΕΟΔΥ και επικοινωνία με την εταιρεία), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και κατ’ επέκταση των συνεργατών μας.
  •  Τα παραπάνω ισχύουν μέχρι νεωτέρας και προφανώς θα αναθεωρούνται και θα αναπροσαρμόζονται στις ανάγκες που  θα προκύπτουν.  

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, ελπίζοντας ότι σε αυτή την ιδιάζουσα κατάσταση που βιώνουμε, λειτουργούμε με υπευθυνότητα, προκειμένου να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό και με τις μικρότερες απώλειες, στην καθημερινότητα μας.
 
Επιμένουμε στη διάδοση του μηνύματος
:
Μένουμε-Σπίτι.jpg

06 03 2020

WASH YOUR HANDS AND ALL WILL BE WELL

a323b73f-e055-49eb-b7a4-9de08e248f74.JPG

Σελίδα 1 από 2